Fanovi Jeremya Clarksona i ekipe imaju razloga radovati se. Nekadašnji voditelj automobilskog serijala Top Gear, objavio je fotografiju sa snimanja nove emisije koju radi za Amazon Prime. Modeli koji se na njoj vide obradovat će sve istinske zaljubljenike u super-sportske automobile.

Clarkson, Hammond i May već uveliko snimaju novi automobilski serijal, a pravu poslasticu predstavlja pojavljivanje na stazi tri vrhunska sportska automobila današnjice – Ferrarijevog LaFerrarija, McLarena P1 i Porschea 918 Spyder. 

Na fotografiji koju je na Twitteru objavio Jeremy Clarkson, vide se trojica voditelja ispred spomenutih egzotičnih vozila u društvu snimateljske ekipe.

Iznuđeni odlazak Clarksona, Hammonda i Maya iz emisije Top Gear u proljeće 2015. spriječio nas je da ranije vidimo nadmetanje ova tri modela na stazi, ali će to sad očigledno biti ispravljeno. 

Ostaje dilema hoćemo li saznati koji od ova tri automobila je najbrži na stazi i tko će za volanom zamijeniti legendarnog Stiga, koji po svemu sudeći zbog autorskih prava ostaje u emisiji Top Gear gdje će praviti društvo novom voditelju, Chrisu Evansu.

Komentiraj