Nakon drugog poraza sezone West Hama, hrvatski trener Slaven Bilić komentirao je kako situacija još uvijek nije alarmantna, ali i kako njegova momčad ne može nastaviti igrati ovako – bez želje.

“Sve je krenulo krivo od samog početka. Odigrali smo stvarno loše prvo poluvrijeme. Jako je teško objasniti tri od četiri gola Bournemoutha – na ovoj razini jednostavno ne smiješ raditi takve pogreške. Oni su bili življi i agresivniji, ali za onakve pogreške nema opravdanja”, rekao je Bilić i dodao:

“Situacija još nije alarmantna, ali ne možemo nastaviti igrati bez želje. Jednostavno nam treba novi mentalitet”, zaključio je.

 

  • Trostruki strijelac Callum Wilson bio je presretan nakon utakmice. “Ovo je fantastičan dan za mene, ali najvažnija su tri boda. U prve dvije utakmice dotukli su nas živi, ali smo danas pokazali samouvjerenost. Ima još stvari na kojima trebamo poraditi, ali ovo je fantastičan rezultat i poticaj cijeloj momčadi.”

 

Trener Bournemoutha Eddie Howe priznao je kako je utakmica bila čudna. “Bili smo u kontroli prvo poluvrijeme, ali čini se kako smo je izgubili u drugom. Donijeli smo nekoliko čudnih odluka. Jedino sam razočaran što na poluvremenu nismo vodili sa više od 2:0. Ohrabrile su nas prve dvije utakmice, ali normalno je da igrači počnu sumnjati kada ne pobjeđuješ”, zaključio je.

Komentiraj