Dan nakon još jednog poraza Dinama u Ligi prvaka, klub iz Maksimirske uzdrmao je još jedan potres. Ante Ćorić je sazvao privatnu konferenciju za novinare i poručio kako želi otići iz Dinama.

“Gotovo je, idem, ne želim više ostati u klubu u kojem me ne poštuju”, rekao je Ćorić za Sportske novosti dodajući kako su razlozi mala minutaža i ‘poremećeni ljudski odnosi’. “Uvijek ću biit navijač Dinama, ali ne želim ostati zbog stožera i još nekih ljudi”, istaknuo je Ćorić.

Nedavno se pisalo o velikom interesu Porta za mladog Ćorića, ali deset milijuna eura bilo je premalo za apetite Dinama. Ćorić s ‘Modrima’ ima potpisan ugovor do 2020. godine, a klub bi ga zbog ovog poteza mogao i kazniti. Ipak, Ćorić se time previše ne zabrinjava ističući kako nema problema zaigrati i za juniore.

Odnos prema njemu, dodaje, promijenio se nakon potpisa profesionalnog ugovora. Pri potpisivanju mu je obećana minutaža, a mladi nogometaš kaže da je razočaran Zdravkom Mamićem koji je ispao nekorektan. “Ne vidim se više u Dinamu”, zaključio je Ćorić.

Komentiraj