Američka glumica Megan Fox podnijela je u petak zahtjev za razvodom od supruga, također glumca, Briana Austina Greena, poznatog po ulozi Davida u tv seriji “Beverly Hills 90210”, nakon pet godina braka i dvoje djece.

Glumica iz “Transformera” i “Ninja kornjači” podnijela je zahtjev na visokom sudu Los Angelesa pozivajući se na “nepremostive razlike” dvoje supružnika.

Po izvoru časopisa specijalizirana za slavne osobe People, “par se puno svađao oko toga koliko vremena Megan provodi kod kuće”.

“Megan je mlada, lijepa i želi raditi, nestrpljiva je da napreduje u karijeri. Brian pak traži da posveti više vremena obitelji”, dodao je taj izvor.

Megan Fox (29) i Brian Austin Green (42) susreli su se 2004. na snimanju tv serije “Hope & Faith”. Nakon šest godina provedenih zajedno, vjenčali su se na havajskom otoku Maui.

Njihov prvi sin Noah rođen je 2012., a Bohdi dvije godine kasnije.

Komentiraj

FOTO:Jonathan Leibson/Getty Images for Ferrari North America
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.