Mnogo ljudi na svijet bavi se trčanjem; usponi, padovi, grčevi i bol, pomicanje granica, pobjede i ushićenja…. maraton. San svakog profesionalnog ili amaterskog sportaša je istrčati famoznih 42.2 kilometara – maraton.

Upravo sve to je poslužilo kao inspiracija u pokretanju trgovine znakovitog naziva 42.2 Running Store koja je nedavno otvorena u centru Grada Zagreba, Frankopanskoj 2a.

Na otvorenju sportskog dućana uz osnivača, Borisa Šuškovića, okupili su se zaljubljenici u trčanje, među kojima i osobe iz javnog života – Ecija Ojdanić, Ana Radišić, Ecija Ivušić, Slavko Sobin te maratonka i Adidas ambasadorica Matea Matošević.

42.2 Running Store zamišljen je kao svojevrsna zajednica ljubitelja trčanja, pruža cijelovit pristup koji uključuje vrhunski educirano osoblje koje po dolasku klijenata pruža korisne savjete, pomaže u odabiru odgovarajuće opreme, sve do savjeta vezanih uz oporavak nakon sportskih ozljeda.

Uz tjedna predavanja vrhunskih sportaša i trenera, potpuno novu dimenziju trgovini će dati koncept yoge za trkače.

Running store namjenjen je rekreativcima, ali i vrhunskim sportašima, s opremom najpoznatijih svjetskih sportskih brendova. Tu su i brojni popratni sadržaji, kao traka za trčanje s kamerama i monitorima, koje očitavaju tjelesne predispozicije…

Ovo proljeće odaberi trčanje, aktivnost koja iz godine u godinu postaje sve popularnija i probudi sportski duh u sebi.

Komentiraj