Zvijezde filma “Osvetnici” ujedinjeni u podršci predsjedničkom kandidatu Bidenu

Američki predsjednički kandidat Joe Biden i njegov „Biden Victory Fund“ organiziraju u utorak virtualno prikupljanje sredstava za njegovu kampanju. Svatko tko uplati određeni iznos imati će mogućnost virtualnog druženja sa redateljima i glumačkim zvijezdama franšize „Osvetnici“.

Don Cheadle, Chris Evans, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Mark Ruffalo i Zoe Saldana odgovarati će na pitanja na virtualnom događaju koji će voditi redatelji filma, braća Russo. Većina glumaca i do sada je aktivno podržavala kandidaturu Joea Bidena, naročito Don Cheadle koji putem društvenih mreža neprestano poziva ljude da izađu na izbore. Mark Ruffalo, koji je prije podržavao Bernija Sandersa, sada također daje podršku Joeu Bidenu.

Ovo glumačko okuplja dolazi neposredno nakon što je kompanija Walt Disney objavila da ove godine u kinima neće biti filmova temeljenih na junacima iz Marvelovih stripova, a sve zbog pandemije koronavirusa. Film „Black Widow“ sa  Scarlett Johansson u glavnoj ulozi pomaknut je s početka studenoga na svibanj slijedeće godine dok je film „The Eternals“ pomaknut s veljače 2021. godine na studeni 2021. godine.

Komentiraj