Zvijezda “The Last of Us” pala na vozačkom jer su joj smetali plakati s njenim likom

Glumica Bella Ramsey postala je iznimno popularna zahvaljujući u ulozi u seriji „The Last of Us“ koju prikazuje HBO i u kojoj joj je glumački partner Pedro Pascal. Međutim, ta popularnost ima i negativnu stranu. Ova 19-godišnjakinja nedavno je pala na vozačkom ispitu a za to krivi plakate sa svojim likom koji su bili obljepljeni uz cestu što joj je odvlačilo pažnju.

Za Bellu Ramsey uloga u seriji „The Last of Us“ svakako je najveća u njenoj karijeri, iako je imala značajnih uloga poput one u seriji „Igra prijestolja“. Kako je rekla za BBC, ona se nakon snimanja serije vratila kući u engleski gradić Leicestershire. „Bilo mi je čudno vidjeti plakate s mojim likom, čudnije no kada sam ih vidjela u Los Angelesu. Sutradan sam izašla na vozački ispit i pala jer sam neprestano vozila pored tih plakata što mi je bilo vrlo čudno“, izjavila je Bella Ramsey.

U seriji „The Last of Us“ ona glumi Ellie, tinejdžerku koja je imuna na zarazu koja pretvara ljude u nasilna stvorenja koji ugrizom prenose virus na druge ljude. Pedro Pascal glumi Joela koji vodi Ellie sa sobom diljem Amerike kako bio je upoznao s ljudima koji traže lijek protiv zaraze. Serija je temeljena na istoimenoj računalnoj igri iz 2013. godine. Gledanost serije je ogromna, prema informacijama HBO-a, prvu epizodu gledalo je 4,7 milijuna ljudi u Americi čime se svrstava uz bok najvećim hitovima HBO-a a to su serije „Boardwalk Empire” iz 2010. i “Zmajeva kuća” in 2022. HBO je već objavio da će se snimati druga sezona.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]