ZLOPAMTILO Zendaya ne surađuje s najvećih modnim kućama jer ne zaboravlja kako su je odbijali na početku karijere

Autor:

Law Roach dugogodišnji je stilist Zendaye, jedne od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu. Međutim, on se u ovotjednom intervjuu prisjetio vremena kada ljudi iz pet najvećih modnih kuća na svijetu nisu željeli surađivati s snjom. Na početku njene karijere odbijali su joj dati svoje kreacije kako bi ih nosila na crvenom tepihu. Ona im to još nije zaboravila, tvrdi ovaj stilist.

“Pisao bih u pet najvećih modnih kuća… svi oni rekli su – ne”, kazao je Roach gostujući u podcastu The Cutting Room Floor. On je Zendayin stilist od njene 14. godine koji je pojasnio da se radilo o modnim kućama Chanel, Saint Laurent, Dior, Gucci i Valentino. Svi oni konstantno su mu govorili “Pokušajte slijedeće godine. Ona je još uvijek zelena. Nije u našem kalendaru”.

S obzirom na njihove odbijenice, Roach se odlučio držati podalje od njih, čak i kada je Zendaya postala svjetski popularna glumica. “Sve dok se nije pojavila na naslovnici magazina Vogue 2017. godine nije nosila ni jednu kreaciju tih dizajnera. I još uvijek ne nosi”, rekao je Roach objasnivši kako nosi njegove kreacije kada se fotografira za naslovnice magazina ali nikada ih ne nosi u javnosti ili kada se pojavljuje na crvenom tepihu.

“Još uvijek nikada nije nosila Dior na crvenom tepihu. Još uvijek nije nosila Chanel na crvenom tepihu. Još uvijek nije nikada nosila Gucci na crvenom tepihu ili na susretima s novinarima ili na javnim pojavljivanjima, nikada”, odgovorio je Roach dodajući kako je prvi put odjenula Valentino u javnosti nakon što je s njima potpisala ugovor. Roach tvrdi kako je tada rekao tim modnim kućama “Ako kažete ne, to će biti zauvijek”, a toga se Zendaya drži i danas.

Roach je odnedavno u mirovini što se tiče brige za stajling slavnih osoba, ali je kazao kako su on i zvijezda filma “Dina” modno toliko bliski da je s njom nastavio surađivati. Opisujući njihov odnos rekao je da je to kao da on piše scenarij a ona ga ispravlja. “Ne kažem da se ne svađamo jer se svađamo oko raznih stvari. No, ja znam gdje mi je mjesto. Znam da je ona šefica, a ona ima dovoljno respekta spram mene I ponekad dopušta da ja budem šef”.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.