Zendaya i Tom Holland dolaskom na premijeru drugog dijela filma “Dina” demantirali glasine o prekidu

Autor:

Zendaya and Tom Holland pose for photographers at the photo call for the film 'Spider-Man: No Way Home' in London Sunday, Dec. 5, 2021. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Joel C Ryan/Invision/AP

Nedavno je objavljena vijest kako je hollywoodska glumica Zendaya odlučila na Instagramu prestati pratiti sve, uključujući i svog dečka Toma Hollanda, zvijezdu filmske franšize Spider-Man. Ta je vijest pokrenula glasine kako su njih dvoje prekinuli vezu, bez obzira što je Holland izjavio kako događaji na Instagramu nemaju veze s njihovim ljubavnim odnosom. Te su glasine okončane proteklog vikenda, nakon što su se Zendaya i Tom Holland pojavili zajedno na londonskoj premijeri drugog dijela filma „Dina“ u kojem ona ima jednu od glasvnih uloga.

Njih dvoje prvo su primjećeni kako šetaju ulicama Londona da bi se kasnije pojavili na partyju nakon premijere. Na fotografijama koje su se pojavile na društvenoj mreži X vidi se da se Holland i Zendaya drže za ruke. Odjeća im je bila crne boje, ona je bila odjevena u crnu haljinu i štikle, on je bio u košulji i hlačama. Na društvenoj mreži X pojavio se i video snimak na kojem njih dvoje hodaju prema automobilu u pratnji tjelesnog čuvara, pri čemu je Holland ponovo držao Zendayu za ruku.

Naravno, obožavatelji su oduševljeno prihvatili ove dokaze njihove ljubavi pa je jedan na Twitteru napisao „O moj bože, izgledaju predivno“, a drugi „Zendaya i Tom Holland su tako sretno zaljubljeni, znam da obožavateljima idu suze sreće na oči“.

Prve glasine o njihovoj vezi pojavile su se 2017. godine nakon filma „Spider-Man: Povratak kući“ ali oni nisu to potvrdili sve do srpnja 2021. godine kada su fotografirani kako se ljube u automobilu. Prošli mjesec Holland je za portal TMZ jasno rekao kako su njih dvoje i dalje u vezi, a na pitanje jesu li točne glasine da su njih dvoje prekinuli, odgovorio je „Ne, apsolutno nisu“.

Tijekom godina, par je bio iskren o dinamici svoje veze. Govoreći za The Hollywood Reporter 2022., Holland je objasnio zašto on i njegova djevojka svoju romansu drže podalje od očiju javnosti. “Naš odnos je nešto prema čemu smo nevjerojatno zaštitnički nastrojeni i želimo ga zadržati što je moguće svetijim”, rekao je. “Ne mislimo da to ikome dugujemo, to je naša stvar i nema nikakve veze s našim karijerama.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Zendaya i Tom Holland dolaskom na premijeru drugog dijela filma “Dina” demantirali glasine o prekidu | NACIONAL.HR – Cro24.NET

prije 2 mjeseca

[…] Izvor: Nacional […]