Zendaya više nikoga ne prati na Instagramu, pa ni svog dečka

Autor:

Zendaya arrives for the Louis Vuitton Spring/Summer 2024 womenswear fashion collection presented Monday, Oct. 2, 2023 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)

AP Photo/Christophe Ena

Ako otiđete na Instagram profil glumice Zendaya primijetit će te da ima 184 milijuna pratitelja ali da istovremeno ona ne prati nikoga. Naime, od četvrtka, zvijezda serije „Euforija“ više ne prati nikoga na Instagramu pa ni svog dečka, glumca Toma Hollanda.

Zendayina posljednja objava datira od 2. siječnja kada je objavila plakat za svoj novi film „Challengers“ koji se 26. travnja počinje prikazivati u kinima. Radi se o ljubavno-sportskoj drami u kojoj ona glumi sa Joshom O’Connorom i Mikeom Faistom a režirao ju je Luca Guadagnino. „Svima želim najljepšu Novu godinu“, napisala je uz poster filma.

Prije filma „Challengers“ Zendayu ćemo od 8. veljače gledati u hrvatskim kinima u drugom dijelu filma „Dina“. Osim toga, u drugom dijelu ove godine počinje se snimati treća sezona serije „Euforija“ u kojoj Zendaya glumi Rue Bennett.

Iako je trenutno nejasno zašto je Zendaya prestala pratiti sve na Instagramu, glumica je još u listopadu 2021. za magazin People rekla kako bi željela odmoriti od društvenih mreža. „To što sam na društvenim mrežama čini me napetom, znam zbog toga pretjerano razmišljati. Moji obožavatelji žele da sam sretna i da egzistiram mimo društvenih mreža“, izjavila je tada.

Njen dečko Tom Holland, koji još uvijek prati Zendayu na Instagramu, u kolovozu prošle godine distancirao se od društvenih mreža kako bi zaštitio svoje mentalnmo zdravlje. „Smatram Instagram i Twitter pretjerano stimulativnima. Zapetljam se i poludim kad čitam stvari o sebi na internetu, a to je u konačnici vrlo štetno za moje mentalno stanje, pa sam odlučio napraviti korak unatrag i izbrisati aplikaciju “, izjavio je tada u videu. Holland se sada javlja na društveniom mrežama kada objavljuje nešto o humanitarnoj organizaciji The Brothers Trust koju je 2017. osnovao sa svojom obitelji.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.