ŽENE DOLAZE Oskarovka Brie Larson nova je superjunakinja Captain Marvel

Screenshot/YouTube

Oskarovka Brie Larson (26) nova je članica Marvelove velike obitelji. Američka je glumica potvrđena kao nova Captain Marvel. Iako se dugo nagađalo kako će baš Larson dobiti tu ulogu, sada je to i službeno potvrđeno, na ovogodišnjem Comic Conu. Biti će to prvi Marvelov film u kojem će se u glavnoj ulozi naći superjunakinja.

Dobitnica Oscara za glavnu ulogu u filmi ‘Room’ Larson i ranije je ‘zaplivala’ u vode sa filmskim stripovskim žanrom – glumila je u ‘Scott Pilgrim vs. the World’ Edgara Wrighta. Sada će, pak, ‘uskočiti’ u kožu Carol Danvers, talentirane test pilotkinje koja dobije supermoći, nakon što je izložena vanzemaljskoj DNK. Te moći uključuju supersnagu, letenje te energiju koju izbacuje kroz svioje dlanove.

Larson je sama potvrdila vijest preko svog Twitter računa. “Zovite me Captain Marvel”, napisala je.

Scenarij za film trenutno je u izradi, a na njemu rade Nicole Perlman i Meg LeFauve. Redatelj još uvijek nije poznat, ali nagađa se kako Marvel želi redateljicu. Moguće je i kako će lik Captain Marvel debi doživjeti i prije premijere svog filma – u ‘Avengers 3’.

Larson je na Comic Conu stigla i na predstavljanje novog filma ‘Kong: Skull Island’, sa Tomom Hiddlesoneom, Samuelom L. Jacksonom i Johnom Goodmanom, koji u kina dolazi sljedeće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=IUytcA3lJfw

Komentiraj