Hrvatska
Decoration icon

Karamarko

Zašto je smijenjen Abramović? Plenković: “Zato što mu je istekao mandat!”

Autor:

21.09.2023.,  Zagreb -  Vijece Mladezi Europske pucke stranke (YEPP) tematskog naslova Redefining Europe’s Role From Global Challenges to European Opportunities. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković odgovarao je na pitanja novinara u Rijeci. Prilično je oštro komentirao napade iz oporbe, a osvrnuo se i na navode da se u politiku vraća Tomislav Karamarko.

Na pitanje zašto je smijenjen Boris Abramović, direktor Hrvatskog operatora tržišta energije (HROTE) premijer je odgovorio: “Zato što mu je istekao mandat!”

“Stavili smo jednog drugog čovjeka, privremeno. Ići će natječaj i doći će netko drugi. Abramović je odradio dva mandata”, kazao je.

Komentirajući zahtjev Mosta da se zbog migrantske krize na granicu pošalje vojska Plenković je sarkastično odgovorio: “Ouu, odmah ćemo ih poslušati”.

“Nema vojske na granici, Hrvatska nije u ratu. 6.500 policajaca štiti granicu i te ideje Mosta ignorirajte”, kazao je. Poručio je kako su oni iz Mosta “Nebitni” i kako su im “sve rekli na Aktualnom prijepodnevu” gdje su “razotkrili sve njihove nebuloze”.

O navodnom izlasku Tomislava Karamarka na iduće parlamentarne izbore i pitanje kolika mu je Karamarko prijetnja odgovorio je: “Nikakva”, prenosi HRT.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.