Zagrebački ‘diler’ skrivao drogu vrijednu 120.000 kuna

Zagrebačka policija uhitila je 28-godišnjeg ‘dilera’ kod kojega su pronađene razne vrste droge čija je vrijednost procijenjena na više od 120 tisuća kuna, doznaje se u policiji.

Od uhićenog Zagrepčanina zaplijenjeno je 793 grama amfetamina, 588 tableta MDMA, 714 grama marihuane, 14,6 grama kokaina, 642 grama creatina, ali i vaga za precizno mjerenje te 3000 kuna i 170 eura za koje je, prema policijskim sumnjama, zaradio preprodajom narkotika.

U policiji kažu da je droga pronađena u njegovu stanu, nakon “saznanja da se bavi preprodajom droge na području Zagreba”.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 28-godišnjak na ilegalnom tržištu nabavljao veće količine MDMA, marihuane, amfetamina i kokaina, koje je potom skrivao, vagao, miješao s punilima poput creatina i prepakiravao u stanu u kojem boravi s namjerom prodaje na zagrebačkom narko tržištu”, izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Uhićeni 28-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, kažu u policiji.

Komentiraj