“Za tango je potrebno dvoje”, poručuje Pamela Andreson ženama koje su odlazile u sobe hollywoodskih producenata

Pamela Anderson ponovo se našla u središtu medijske pažnje nakon što se proteklog vikenda na Netflixu počeo prikazivati dokumentarac „Pamela, a Love Story“. Novinari su se prisjetili kako se ona u studenome 2017. godine našla na udaru #MeToo pokreta jer se smatralo da je jednom svojom izjavom krivila žrtve seksualnog nasilništva. Pamela Anderson tada je gostovala u američkoj tv emisji „Today“ te je rekla voditeljici Megyn Kelly „Bilo je poznato da, privatno,trebaš izbjegavati određene ljude, određene producente u Hollywoodu. Znala si u što se upuštaš ako ulaziš sama u njihovu hotelsku sobu“.

Gotovo šest godina kasnije, Pamela Anderson dala je intervju za magazin Interview a razgovor je vodio Ronan Farrow, čovjek koji je raskrinkao Harveya Weinsteina. On ju je pitao stoji li i danas uz te tvrdnje na što mu je ona odgovorila „Čak bi mogla otići i korak dalje“.

„Majka mi je uvijek govorila – to je neka vrsta feminizma s kojim sam odrasla – da je za tango potrebno dvoje. Vjerujte mi, bila sam u puno situacija gdje su mi rekli ‘Dođi malena, sjedni na krevet’. Moja mama bi rekla ‘Ako ti netko otvori vrata hotelske sobe odjeven samo u bademantil, ne ulazi. Ako uđeš, obavi posao’“ , odgovorila mu je Pamela Anderson dodajući da to možda grozno zvuči ali je tako. Kaže da je često hodala po rubu ali je imala osjećaj samopoštovanja, što mnogi drugi nemaju. „Hvala Bogu na #MeToo pokretu jer su se vremena promijenila i ljudi su postali oprezni“, smatra nekadašnja zvijezda serije „Baywatch“.

Komentiraj