Projekt ‘Wish mama i Sveti Nikola daruju’ ove je godine imao veliku čast ugostiti jednog od najznačajnijih partenra, utjecajnu tursku tvrtku Global Ports Holding, na svom humanitarnom događanju te se posebno zahvaljuju svom partneru.

Global Ports Holding je najveći svjetski cruise port operator sa globalnim prisustvom na Mediteranu, Atlantiku i Azijsko-Pacifičkoj regiji, uključujući i opsežne komercijalne lučke operacije u Turskoj i Crnoj Gori.Tvrtka je osnovana 2004. godine kao neovisni lučki operator sa raznolikom ponudom krstarenja te trenutno djeluje u čak četrnaest luka u osam zemalja te nastavlja rasti i dalje. Svake godine Global Ports Holding dočekuje više od 3 000 poziva iz svih cruise linija, a pruža usluge za više od 7.5 milijuna putnika čime dosežu godišnji tržišni udio od 25% na području Sredozemlja.

S jakim naglaskom na operativnu izvrsnost, poboljšanu sigurnosnu praksu i usluge, usmjerene ponajprije na svoje klijente, Global Ports Holding ima za svoj cilj doprinijeti razvoju cruise industrije na globalnoj razini.

Global Ports Holding je 89.2% u vlasništvu Global Investment Holdingsa (GIH), a do studenog 2015. godine Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) stekla je preostalih 10.8% dionica.

Pogledajte kakva je bila atmosfera nanedavnom eventu u Muzeju za umjetnost i obrt, a blagdan Sv. Nikole obilježen je i u Dječjoj bolnici Srebrnjak, Sveti Nikola, likovi iz mašte i balerine iz Orašara dočarali su dio bajke i oduševili djecu svojim poklon paketima.

wish_-_sveti_nikola_-_bolnica_4

wish_-_sveti_nikola_-_bolnica_21

Komentiraj