Helena Pletković

FOTO: WISH MAMA Humanitarna akcija u suradnji s MUO za Dječju bolnicu Srebrnjak

Polako s nekim posebnim osjećajem ljubavi ušetali smo u vrijeme Adventa, u vrijeme darivanja, u ono posebno vrijeme u godini koje je ove godine posebice čarobno, jer je sve obilježeno prelijepom bajkom Orašar.

Baletna priča godinama puni kazališta i srca ljudi diljem svijeta, a u Gradu Zagrebu je postavljena i u vidu izložbe ‘Orašar – najljepša božićna bajka’ u Muzeju za umjetnost i obrt. U toj adventskoj čaroliji svoje mjesto je pronašla i WISH MAMA, portal koji je svoj tradicionalni event ‘WISH MAMA i Sveti Nikola daruju’ posvetila zimskoj bajci Orašaru.

U prostorima Muzeja ovom prilikom WISH MAMA i Sveti Nikola veselim su poklonima darivali drage goste i djecu, među uzvanicima su bili Margareta Mađerić, Mirna Medaković, Ana Vilenica, Ljubo Pavasović Visković, Iris Pinjuh Androšević, Tarik Filipović, Vanna – Ivana Vrdoljak, Mirjana Mikulec, Marijana Batinić, balerine iz baleta Orašara te mnoge druge osobe iz javnog života kao i liječnici bolnice Srebrnjak, dragi prijatelji i klijenti.

Događanje je imalo i humanitarnu notu budući da upravo prihod od kupnje ulaznica za izložbu ‘Orašar – najljepša božićna bajka’ odlazi Dječjoj bolnici Srebrnjak za nabavku dijagnostičkog uređaja koji će bitno olakšati pretrage kod dojenčadi i male djece.

WISH MAMA je 7. prosinca posjetila i djecu u Dječjoj bolnici Srebrnjak, a Sveti Nikola, likovi iz mašte i balerine iz Orašara dočarali su dio bajke i oduševili djecu svojim poklon paketima.

Komentiraj