VRDOLJAK: “HNS je od početka natjerala Bandića da proceduru GUP-a svede u zakonski okvir”

Šef HNS-a kaže da se ne želi miješati u unutarstranačke izbore HDZ-a niti birati kandidata, ali očito je da struja Mire Kovača za prirodne partnere shvaća Most, Hasanbegovića, Željku Markić, Zekanovića i slične, a oni niti jesu niti će ikad biti partneri HNS-a.

Ivan Vrdoljak iz HNS-a komentirao je unutarstranačke tenzije HDZ-ovaca i zagrebački GUP.

“HNS ne želi biti dio prepucavanja unutar HDZ-a, ali očito struja Mire Kovača za prirodne partnere shvaća Most, Hasanbegovića, Željku Markić, Zekanovića i slične, a oni niti jesu niti će ikad biti partneri HNS-a”, rekao je Vrdoljak i dodao kako se neće opredjeljivati za kandidate i petljati se u unutarstranačke odnose.

Osvrnuo se i na rušenje GUP-a u zagrebačkoj Skupštini.

“HNS je od početka natjerala i Bandića da proceduru GUP-a svede u zakonski okvir. Na tome smo inzistirali, a naš stav o sadržaju GUP-a, ne o legalnosti, već je bio jasno iznesen nekoliko puta. Drago mi je da je ta priča završena i da možemo u Zagrebu pričati o nekim drugim temama”, rekao je Vrdoljak.

Na pitanje hoće li se ova gradska tema preliti i na nacionalnu razinu odgovorio je: “Pa pred nama su parlamentarni izbori”, prenosi Dnevnik.hr. 

Komentiraj