Vlašić predstavio Dinamo: “Bili su jako dominantni posljednjih desetak godina, kao bivši igrač Hajduka zbog toga nisam sretan”

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić ovog je ljeta zamijenio dres moskovskog CSKA s onim West Ham Uniteda. U četvrtak će istrčati na travnjak Maksimira, u utakmici prvog kola Europa lige u kojoj će snage odmjeriti Dinamo i West Ham.

Vlašić je za službene stranice West Hama britanskoj javnosti i navijačima ‘Čekićara’ predstavio zagrebački klub. Vlašić je na Maksimiru nastupio 12 puta – sedam u dresu splitskog Hajduka i pet s reprezentacijom.

“Svi su bili ljubazni prema meni i osjećam se kao da sam već dugo ovdje. Suigrači su odlični i pristojni, uvijek spremni pomoći”, opisao je 23-godišnji Vlašić dojmove nakon prelaska u West Ham. Poručio je da želi vidjeti gdje je u usporedbi s drugim igračima te da vjeruje u sebe i spreman je na sve.

Utakmica protiv Dinama, kaže, bit će drugačiji izazov i jako joj se veseli jer će se vratiti u svoju zemlju. “Svi smo uzbuđeni zbog Europa lige. Dinamo je dobra momčad i odličan protivnik. Imaju jako dobre igrače. Svake godine nekoliko igrača prodaju, a drugi mladi igrači dolaze s akademije ili kupuju od drugih momčadi u Hrvatskoj. Dinamo uvijek ima dobar tim”, rekao je Vlašić.

Za Dinamove navijače rekao je da su strastveni, ali tribine nisu blizu travnjaku, pa Vlašić umiruje Engleze poručujući im da se zbog toga neće osjećati kao da ih ‘guše’. “Dinamo je bio jako dominantan posljednjih desetak godina i kao bivši igrač Hajduka zbog toga nisam sretan. Vežu me lijepa sjećanja uz Maksimir, ali nadam se da će nakon četvrtka biti još ljepša”, poručio je Vlašić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by West Ham United (@westham)

Komentiraj