Splitska grupa Providenca snimila je video spot za pjesmu ‘Takva sam ja’ čiji je autor Goran Karan, a aranžer i producent Nikša Bratoš.

Providenca je splitska grupa koja se nakon trogodišnjeg koncertnog djelovanja odlučila predstaviti pjesmom ‘Takva sam ja’.

“Nakon velikog broja nastupa osjetile smo kako postoji potreba i prostor za pjesmama, kako bi rekli, ”za našu dušu”. Zorica i ja vođene vlastitim glazbenim ukusom i reakcijama publike, kreirale smo program koji se obraća najviše ženskoj publici. Znači, dame biraju”, kazala je Mirella Meić.

“Poželjele smo se osloboditi pritiska trendova i našom glazbom donijeti ljudima radost života. Mirella i ja smo nastupajući u mjuziklu ‘Naša bila štorija’ imale priliku opet doživjeti glazbu kao prvu ljubav”, rekla je Zorica Bučić.

Video spot za pjesmu ‘Takva sam ja’ je sniman u Splitu i Mariboru, a režirao ga je Matko Petrić. Uz Zoricu i Mirellu u spotu se pojavljuju Severina, Goran Karan i Giuliano.

“Prilikom gostovanja mjuzikla ‘Naša bila štorija’ u Mariboru, došlo je do jedne zabavne situacije u kojoj smo Severina, Giuliano i ja, nakon što su nam Mirella i Zorica pokazale pjesmu, odlučili sudjelovati i javno se zabaviti u njihovom spotu”, ispričao je Goran Karan.

“Mirella i Zorica su posebne, imaju neku nevjerojatnu energiju. Meni je ovo preslatko”, rekla je Severina.

“Ma mi smo u Štoriji svi ka familja! Mirella je ovo lito bar pet puta spremala marendu za cilu ekipu pa nisam smija ni reć da neću hahahaha”, dodao je Giuliano.

Komentiraj