VIDEO: Novi album Michaela Bubléa prošao vrlo zapaženo

facebook.com

Pjevač i tekstopisac Michael Bublé je izdao dugoočekivani novi album ‘♥’, nedavno je dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu, a trenutno je zauzet intervjuima i nastupima vezanim uz izlazak novog glazbenog materijala.

Glazbeno izdanje ‘love’ uključuje brojne prepjeve najpoznatijih ljubavnih pjesama, a tu su i autorske “stvari” po kojima je ovaj izvođač i poznat.

Poznati kanadski glazbenik dugo vremena nije održao koncert, “mislio je kako se više nikad neće vratiti glazbi”, jer su on i njegova supruga Luisana Lopilato uzeli pauzu od karijera zbog bolesti njihovog sina i rođenja djevojčice Vide Amber Betty Bublé.

Njegovi obožavatelji su mu ovog srpnja dali veliku podršku na povratničkom koncertu, ispunivši irski stadion Croke Park. Njegov sljedeći veliki koncert održan je krajem rujna u poznatoj engleskoj O2 Areni.

Istaknimo kako Michael Bublé kreće na veliku svjetsku turneju koja počinje sljedeće godine u veljači na području Sjedinjenih Američkih Država, a poznati glazbenik će održati koncert u Zagrebu u rujnu. 

https://youtu.be/R7_F_B8Dy7I

Komentiraj