facebook.com

VIDEO: Koncerti, DJ kućica na stablu i stepenište hit su među posjetiteljima Adventa na Strossu

Advent na Strossu ove je godine ponovno jedna od najposjećenijih lokacija u Gradu Zagrebu.

Bogato i šarmantno ukrašen prostor u kojem se posebno istiću DJ kućica na stablu, stepenište koje povezuje Strossmayerovo šetalište i Vranitzanijevu poljanu te “adventsko stablo“ koje krasi tisuće lampica i ogromne svjetle kugle, svakodnevno privlače tisuće posjetitelja.

Uz atraktivno uređen prostor, Zagrepčane i turiste na Stross privlače i koncerti koji se održavaju svake večeri s početkom u 20.30 sati. Prije svakog koncerta svoj nastup u kućici na stablu održi i DJ Johny.

Koncert grupe PAVEL ispunio je Strossa “do posljednjeg mjesta“, a jednako dobra energija i odaziv posjetitelja očekuje se i na drugim koncertima, posebice na DETOURU (14. 12.), AERODROMU (21.12.) i GUSTAFIMA (28.12.).

Sve sugrađane i turiste koji Novu godinu odluče dočekati na Strossu zabavit će “bend za tulume“ POSITIVO.

Nedjeljom se koncerti održavaju u popodnevnim satima. Nakon što top s Griča označi podne počinju koncerti koji traju do 14 sati. U nedjelju (10.12.) nastupaju čuveni zagrebački glazbenici Kraljevi ulice koji će na koncertu izvesti čitav niz zagrebačkih pjesama. Popodnevne matineje nastavlja Zg Tango Rock Band (17.12.), a završavaju ih Three Collors Of Jazz (24.12.).

Posjetitelji Adventa na Strossu mogu se dobro zabaviti na otvorenom prostoru, kao i grijanim kupolama ili zatvorenoj terasi. Ponuda ugostitelja uz već uobičajene germknedle, fritule, palačinke i kobasice obuhvaća ukusne specijaliteta iz raznih krajeva Hrvatske i svijeta.

Komentiraj