Nakon čarolije filmske glazbe koju su stvorile članice talijanskog Nino Rota ansambla, Večeri na Griču spremaju drugu glazbenu poslasticu.

U nedjelju (08. srpnja) glazbu velikog J.M. Jarrea i druge skladbe, svojom energijom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim predstavlja Sudar Percussion.

Šest udaraljkaša i njihovih dvanaest ruku samo za vas “hvataju ritam svemira u sebi svojstvenom stilu”, istaknimo i posebno osvjetljenje koje će stvoriti potpun doživljaj u Klovićevim Dvorima od 21.30 sati.

‘Sudarova’ izvedba skladbe Oxygene IV dobila je nevjerojatno pozitivne kritike ne samo od publike već i od samog Jean-Michela Jarrea i njegovog diskografa Francis Dreyfus Music, BMG France s kojima ‘Sudarovci’ ostvaruju međunarodnu suradnju.

Kombinacija inovativnosti, humora i pristupa poznatim djelima klasične i popularne glazbe urodila je vrhunskim projektima ostvarenima u Hrvatskoj i inozemstvu. Za prvi album ‘Eat Suite’, masteriran u legendarnom studiju Abbey Road u Londonu, dobili su dvije prestižne nagrade na Independent Music Awards u Sjedinjenim Američkim Državama.

Sudar Percussion

Komentiraj