VEČERI NA GRIČU Sudar Percussion vas vodi na atraktivno udaraljkaško putovanje

Večeri na Griču

Nakon čarolije filmske glazbe koju su stvorile članice talijanskog Nino Rota ansambla, Večeri na Griču spremaju drugu glazbenu poslasticu.

U nedjelju (08. srpnja) glazbu velikog J.M. Jarrea i druge skladbe, svojom energijom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim predstavlja Sudar Percussion.

Šest udaraljkaša i njihovih dvanaest ruku samo za vas “hvataju ritam svemira u sebi svojstvenom stilu”, istaknimo i posebno osvjetljenje koje će stvoriti potpun doživljaj u Klovićevim Dvorima od 21.30 sati.

‘Sudarova’ izvedba skladbe Oxygene IV dobila je nevjerojatno pozitivne kritike ne samo od publike već i od samog Jean-Michela Jarrea i njegovog diskografa Francis Dreyfus Music, BMG France s kojima ‘Sudarovci’ ostvaruju međunarodnu suradnju.

Kombinacija inovativnosti, humora i pristupa poznatim djelima klasične i popularne glazbe urodila je vrhunskim projektima ostvarenima u Hrvatskoj i inozemstvu. Za prvi album ‘Eat Suite’, masteriran u legendarnom studiju Abbey Road u Londonu, dobili su dvije prestižne nagrade na Independent Music Awards u Sjedinjenim Američkim Državama.

Sudar Percussion

Komentiraj