UVJETNA PRESUDA Konobar (35) se zadovoljavao pred curicama

Konobar koji je u više navrata u Tučepima presretao curice i masturbirao (foto ilustracija) pred njima uvjetno je osuđen.

Odluka je to Općinskog suda u Splitu koji je 35-godišnjem konobaru dosudio uvjetnu kaznu zatvora od godine dana uz rok kušnje od četiri godine za deset kaznenih djela zadovoljenja pohote pred maloljetnicama, javlja Slobodna Dalmacija.

Konobar koji je inače s makarskog područja po Tučepima je presretao djevojčice u dobi od 12 do 14 godina pa onda pred njima masturbirao.

Tijekom suđenja 35-godišnjak je negirao počinjenje kaznenog djela. Optužnica ga tereti da je tijekom proljeća i ljeta od 2013. do 2015. godine na plaži, kraj košarkaškog igrališta i u blizini ruševnog hotela, vrebao djevojčice i zadovoljavao se pred njima.

Kad bi se maloljetnice u grupama po dvije, tri ili četiri, približile, konobar je spuštao hlače i donje rublje te se samozadovoljavao.

“Što se tiče te plaže Garma između Tučepa i Podgore, to je nudistička plaža i ja se tamo inače kupam, zato sam bio gol kad su one naišle, ali nisam se dirao.Drugi put sam se kupao na nudističkoj plaži hotela te sam se uzbudio i otišao u šumu iznad gdje nema ljudi da se zadovoljim, kad su naišle neke curice. Vidjele su me i pobjegle, ali ja nisam imao nikakve namjere prema njima”, rekao je na sudu te dodao da nije “nikakav pedofil”.

Komentiraj