Popularan program HNK Ivana pl. Zajca upisuje učenike

HNK Ivana pl. Zajca

Nakon iznimnih rezultata polaznika prve generacije, Riječko kazalište mladih Kamov, program HNK Ivana pl. Zajca u suradnji s Domom mladih u Rijeci, u novoj kazališnoj sezoni upisuje drugu generciju polaznika.

Ove sezone organizirane su dvije radionice: KamovKAZALIŠTE za osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast te KamovPLES za djecu od 8 do 12 godina.

Program Riječko kazalište mladih Kamov u prošloj je sezoni ostvario vlastite produkcije poput predstave ‘Snježna bajka 2’, uspješnice koju je u samo nekoliko blagdanskih dana pogledalo više od pet tisuća djece. Krajem sezone izvedena je završna produkcija, predstava ‘Čarobnjak iz Oza’, koja je pak postala pravi hit, a svoje mjesto na repertoaru pronaći će i u ovoj kazališnoj sezoni, već na samom njenom početku, 19. (u 12 i 19.30 sati) te 20. rujna (u 12 sati) u HKD-u na Sušaku.

Radionica KamovKAZALIŠTE, u sklopu cjelogodišnjeg programa, djeci i mladima omogućava razvijanje vještina i proširivanje znanja o svim izvedbenim umjetnostima zastupljenima u Kazalištu (gluma, pjevanje i ples).

Radionica KamovPLES nudi osnove ritmike i klasičnog baleta, kao i osnove suvremenih plesnih tehnika. Cilj je djeci omogućiti stjecanje plesnih znanja i vještina uz razvoj glazbenog senzibiliteta kroz gestu. Voditelj radionice je Vitalij Klok, član baletnog ansambla HNK Ivana pl. Zajca.

Potrebno je ispuniti online prijavnicu na stranici Doma mladih gdje možete naći i dodatne informacije. Audicija će se održati 21. rujna u Domu mladih: u 17 sati za KamovPLES i KamovKAZALIŠTE za  dok će audicija za srednjoškolski uzrast biti u 19.30 sati.

Polaznici svih radionica okupit će se u završnoj produkciji HNK Ivana pl. Zajca u svibnju 2019. godine.

FOTO: HNK Ivana pl. Zajca

Komentiraj