Ubojica žene u Rijeci prebačen u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu

Autor:

08.02.2022., Rijeka - Privodjenje Romana Brnada istraznom sucu zbog ubojstva starije zene u caffe baru Pin u centru Rijeke. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nel Pavletic, Pixsell

Roman Brnada, osumnjičenog za teško ubojstvo žene u subotu u Rijeci, prebačen je u Zatvorsku bolnicu u Zagrebu nakon što mu je u utorak određeno mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega, od mogućeg utjecaja na svjedoke i dokaze, prenio je RTL.

Razlozi za istražni zatvor bili su opasnost od ponavljanja djela, te naročito teških okolnosti za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora.

Odvjetnik Aris Šarunić koji je Brnadi dodijeljen po službenoj dužnosti, potvrdio je da je njegov branjenik prebačen u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu.

“Jučer sam podnio zahtjev i on je po mom zahtjevu i mišljenju doktora u Rijeci prebačen u Zatvorsku bolnicu u Zagreb i tamo ostaje do daljnjega”, rekao je odvjetnik Šarunić.

Brnadi je istražni zatvor određen nakon što je u subotu u 13.40 u kafiću u centru Rijeke nasrnuo na 67-godišnju i nasmrt je pretukao. Prijeti mu 40 godina zatvora.

Brnadina supruga u šoku: “Jako je miran i religiozan. Prestao je uzimati terapiju da ne plaća zdravstveno”

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.