UBOJICA U BIJEGU: Nastavak istrage ubojstva brata poznatog ličkog poduzetnika

Goran Stanzl/PIXSELL

I dalje je u tijeku potraga za ubojicom muškarca (53) koji je ubijen u četvrtak oko 21 sat u zagrebačkom naselju Sigečica, u Lopudskoj ulici. Neslužbeno se doznaje kako je ubijeni muškarac koji nije sa zagrebačkog područja evidentiran zbog kaznenih djela, piše portal Jutarnji.

Usmrćeni muškarac ubijen je vatrenim oružjem, a policija u interesu istrage još ne otkriva više pojedinosti o slučaju. Završen je očevid, a kriminalistička obrada je u tijeku.

Doznaje se kako je ubijeni muškarac Franja Orešković – Macola, brat poznatog ličkog poduzetnika Željka Oreškovića – Macole. To je, kako prenosi Dnevnik.hr, potvrdio i sam Željko Macola.

‘Ne znam što se dogodilo. Najmlađi brat je otišao u Zagreb. S Franjom nisam razgovarao o tome što radi, družio se s mnogim ljudima’, rekao je Željko Orešković-Macola.

Ubijeni Franja bio je u nekoliko navrata sudionik incidentnih situacija, uglavnom počinjenih u alkoholiziranom stanju, piše Lika online.

Da je riječ o sumnjivoj smrti još sinoć su upućivale tvrdnje stanara da su prije pronalaska tijela u uskoj ulici navodno čuli pucanj, a u blizini vidjeli i muškarca u trku.

Svjedoci govore da su na cesti potom vidjeli mrtvo tijelo koje je policija prekrila nakon što je došla na mjesto događaja zajedno s kolima hitne pomoći.(Hina)

Komentiraj