U novom filmu, koji ima urnebesan naslov, Borat se sprda s Trumpom

Ove godine izbori za predsjednika SAD-a održat će se 3. studenoga. Prije toga, američka i svjetska publika dobiti će priliku pogledati film „Borat 2“. Kako je objavio portal Deadline, film će biti prikazan na streaming platformi Amazon Prime, a počet će se prikazivati 23. listopada. Tako će film „Borat: Učenje o Amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan“ iz 2006. godine dobiti nastavak čiji je puni naslov „Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan“.
Novi film Sache Barona Cohena sniman je u tajnosti. Iako je bio primijećen kako snima spačke na različitim lokacijama, nije bilo poznato radi li se o snimanju za novi film o Boratu ili se radi o snimanju nove televizijske serije. Tako je krajem lipnja primijećen na desničarskom skupu u državi Washington gdje su se okupljeni zalagali za slobodu korištenja oružja. Nakon toga je bivši gradonačelnik Rudy Guliani priznao u jednom intervjuu kako je početkom srpnja upao u zamku Sache Barona Cohena. Dogovoren mu je intervju u hotelu Mark u New Yorku pri čemu je Guliani mislio da će govoriti o tome kako se Bijela kuća brani od pandemije koronavirusa. Usred razgovora s novinarkom u kadar je upao muškarac u pink bikiniju, što je za njega bilo apsurdno.

Prema onome što su objavili neki filmski portali, film će se baviti i odnosom Donalda Trumpa spram Jeffreya Epsteina.

S obzirom da je jasno kako će se film „Borat 2“ baviti Donaldom Trumpom i njegovom politikom, pogledajte gostovanje Sache Barona Cohena u talk showu Jimmyja Kimmela prošlog studenoga kada je prikazan skeč na tu temu.

 

 

Komentiraj