U nastavljenoj utakmici Feyenoord pobijedio Ajax 4:0

Autor:

Soccer Football - Europa League - Group B - Ajax Amsterdam v Olympique de Marseille - Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Netherlands - September 21, 2023 Ajax Amsterdam's Jakov Medic and Borna Sosa applaud fans after the match REUTERS/Piroschka Van De Wouw Photo: Piroschka van de Wouw/REUTERS

Piroschka van de Wouw/REUTERS/PIXSELL

Nizozemski prvak Feyenoord je u srijedu u nastavljenoj utakmici nizozemskog prvenstva, odigranoj bez gledatelja,  pobijedio Ajax sa 4-0. 

Dva su kluba u srijedu završila utakmicu nizozemske lige koja je prekinuta za vikend.

Feyenoordov napadač Santiago Gimenez dodao je još jedan pogodak za svoj hat-trick dok su dva kluba igrala preostalih 34 minute pred praznim tribinama na Johan Cruyff Areni u Amsterdamu.

Susret je prekinut u nedjelju jer su navijači bacili baklje na teren, a policija je upotrijebila suzavac kako bi rastjerala izgrednike izvan stadiona.

Ajax je gubio 0-3 u drugom poluvremenu kada je utakmica prekinuta u 56. minuti.

Gimenezu su trebale samo tri minute nakon što je igra nastavljena da postigne pogodak i povisi na 4-0.

Bio je to tek drugi put da je Feyenoord zabio četiri gola u gostima protiv Ajaxa čime se popeo do trećeg mjesta na ljestvici.

Ajax, koji je imao loš početak sezone sa samo jednom pobjedom, nalazi se na 14. mjestu. Prošlu su sezonu završili na trećem mjestu i nisu se uspjeli kvalificirati u Ligu prvaka prvi put u 13 sezona.

Josip Šutalo je odigrao svih 90 minuta za Ajax, a Borna Sosa je zamijenjen u 46. minuti. Jakov Medić nije ulazio u igru za Ajax.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.