U Hrvatskoj imamo 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Nacionalni stožer civilne zaštite u petak je objavio najnovije informacije o koronavirusu u Hrvatskoj. U posljednja 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno 11 novih slučejave zaraze koronavirusom.

“U posljednja 24 sata zabilježeno je jedanaest novih slučajeva pa je do sada ukupno zabilježeno 2.280 pozitivnih osoba na virus Covid-19. Novooboljele osobe dolaze iz Grada Zagreba, Zagrebačke županije te Splitsko-dalmatinske županije. Dosad su se oporavile 2.142 osobe. Preminulo je stotinu i sedam osoba. Još je 31 osoba na liječenju.

Trenutno je potvrđeno ukupno 2.280 osoba zaraženih koronavirusom i u posljednja 24 sata zabilježeno je 11 novih slučajeva. Jedna novooboljela osoba je iz Zagrebačke županije, pet novooboljelih osoba je iz Splitsko-dalmatinske županije i pet je novooboljelih osoba iz Grada Zagreba.

2.142 osobe su se oporavile. Nema pacijenata na respiratoru, a bolnički se liječi 8 osoba.

Preminulo je stotinu i sedam osoba.

Dosad je testirano ukupno 71.814 osoba, a u posljednja 24 sata njih 820”, navodi se u priopćenju Stožera.

Na konferenciji za medije Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije naknadno je objavljeno da je potvrđen još jedan slučaj u Makarskoj pa je time zasad ukupno 12 novooboljelih od koronavirusa u Hrvatskoj.

Dosad 10 novooboljelih u Hrvatskoj – pet u Zagrebu, pet u Splitu

Komentiraj