Kaptol Boutique Cinema

TRÈS CHIC Sasvim drugačija ženska filmska večer u Kaptol Boutique Cinema

S početkom nove sezone u ‘najšarmatnijem kinu’ u Zagrebu, Kaptol Boutique Cinema, pokrenut je i novi program – Très Chic – filmske večeri namijenjene ženskoj publici.

Ako volite CineStarove CineLady večeri, u Très chic ćete se zaljubiti na prvu, jer u boutique kinu sve poprima još šarmantniju notu. Jednom u mjesecu stvorite svoju žensku oazu i zakoračite u drugačiju stvarnost. Ambijent u kojem se osjećate posebno, baš te večeri upotpunite ženskim društvom koje je spremno opustiti se, posvetiti vrijeme sebi i zaokružiti ga odličnim filmskim naslovom.

Filmske večeri imaju limitiran broj sjedala, samo 56, jer se osim u WOW baru, održavaju u prekrasnoj ružičastoj boutique dvorani u kojoj je aktivna usluga Boutique Experience; uz to očekuju vas još poneko iznenađenje, a ulaznice za otvorenje programa su već rasprodane.

Très chic večeri počinju s filmom ‘Počinjem ponovno’ s Reese Witherspoon u glavnoj ulozi. Riječ je o duhovitom filmu koji će ženska publika obožavati kao i prethodne filmove ovog producentskog tima, scenaristice i redateljice Nancy Meyers i njezine kćeri Hallie Meyers –Shyer, a među kojima su: The Intern, The Holiday, It’s Complicated, The Parent Trap, Something’s Gotta Give, What Women Want.

Pratite društvene mreže Kaptol Boutique Cinema i web stranicu kako biste na vrijeme saznali datum sljedećeg Très Chica, saznali više pojedinosti  i na vrijeme osigurali svoje mjesto.

Facebook: https://www.facebook.com/KaptolBoutiqueCinema/

Instagram: https://www.instagram.com/kaptolboutiquecinema/

Web: http://www.kaptolcinema.hr/tres-chic

Komentiraj