TOMAŠEVIĆ “Bandić bježao pa zabranjivao, DORH na potezu”

Gradska skupština glasala je o zahtjevu oporbe o Memorandumu za “Zagrebački Manhattan”, javlja N1.

Oporba je tražila detaljno izvješće i mišljenje o projektu “Grad u Gradu” koji je Grad Zagreb zaključio s tvrtkom Eagle Hills Properties . Na Skupštini je 26 zastupnika glasalo protiv zahtjeva oporbe, a 17 za zahtjev.

Neokrunjeni lider oporbe u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Tomislav Tomašević je na facebooku komentirao ponašanje Milana Bandića.

“Bandić je prvo kukavički pobjegao nakon aktualnog sata i nije prisustvovao našoj točki Kluba zastupnika lijevog bloka oko izvješća koje bi gradonačelnik trebao podnijeti Skupštini o projektu “Zagrebački Manhattan”. Nakon dva sata žestoke rasprave je Bandić stigao u Skupštinu i s govornice poimence zabranio pročelnicima da se više javljaju u raspravi jer su se u odgovorima na naša logična pitanja sve dublje uvaljivali u protuzakoniti apsurd zbog kojeg će Grad Zagreb imati štetu. Ovakvo nešto se još nikad nije dogodilo. Predsjednik Skupštine je nakon te Bandićeve izjave sazvao stanku. Nakon odgovora pročelnika u raspravi je čisto kao suza da je na potezu DORH!”

Bandić je prvo kukavički pobjegao nakon aktualnog sata i nije prisustvovao našoj točki Kluba zastupnika lijevog bloka…

Posted by Tomislav Tomašević on Wednesday, September 4, 2019

Komentiraj