Tjedan mode u Parizu otkrio nove talente i odjevne kombinacije

Screenshot YouTube

Početak Tjedna mode u Parizu je otkrio i predstavio nove talente u modnoj industriji, prenosi  news.yahoo.com.

Većina ljubitelja mode se usredotočila na najavljene kolekcije Diora, Louisa Vuittona i Hermesa za jesen/zimu, a neke mlade etikete nisu odustale od revija i ovaj put su htjele izbjeći predstavljanje na digitalnim platformama.

Brand AMI i dizajner Alexandre Mattiussi su se odlučili na veliku modnu reviju, koju su pratile glumice Catherine Deneuve i Isabelle Huppert te bivša prva dama Francuske, Carla Bruni-Sarkozy.

Muška moda još uvijek prati stil 90-ih godina, a baš to je u raznim varijacijama pokazala etiketa AMI. Predstavljena je i zanimljiva ženska kolekcija, čiji naglasak je stavljen na uzorke.

Steven Passaro (29) po prvi put sudjeluje na Tjedna mode u Parizu sa svojom službenom velikom kolekcijom. Dizajner je postao popularan zbog koncepta digitalne prezentacije – phygitala, a otkrio je da mu je ovakav način rada bio i jeftiniji.

Mladi dizajner koji je svoj talent razvio studirajući na Londonskom fakultetu mode, izjavio je da je za njega ovo bila velika prilika.

Christophe Lemaire i Sarah-Linh Tran su poznate osobe u svijetu mode. Lemaire je ponosan što je imao priliku biti šef ženske mode kuće Hermes, a njihova nova kolekcija je pokazala da kombiniranje cijelog niza retro stilova u modernom izdanju itekako može biti odmjereno.

Zamijećena je i kolekcija dizajnera Anthonya Alvareza (Blue Marble), koji je otkrio cijeli niz šarenih i veselih odjevnih komada za jesen/zimu.

Komentiraj