Teška prometna u Dubravi, poginuo 24-godišnjak

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć, nešto prije ponoći, dogodila u zagrebačkoj Dubravi poginuo je 24-godišnji muškarac.

Razlog nesreće je neprilagođena brzina, a mladić nije bio vezan. Policija je jutros objavila priopćenje o nesreći.

“Jučer oko 23.45, 24-godišnjak je upravljao je osobnim automobilom marke Honda Accord zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Grižanske ulice u smjeru sjevera, dok za vrijeme vožnje nije bio vezan sigurnosnim pojasom”, javlja policija.

“Dolaskom do raskrižja s Ulicom Josipa Hamma, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i osobinama ceste izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u smjeru sjeveroistoka na mekani teren s istočne strane kolnika. Tom je prilikom prednjim dijelom vozila naletio na koš za smeće, potom na prometni znak te na stablo. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 24-godišnji vozač, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Od ponoći pa do 4.40 promet Grižanskom ulicom, na dijelu od Ulice Josipa Hamma do Ulice Augusta Musića, bio je obustavljen te se odvijao zaobilazno”, navodi se u policijskom priopćenju.

Komentiraj