Tele2

Tele2 djelatnici proslavili rođendan radno-humanitarnom akcijom

Kao i proteklih godina, djelatnici Tele2 su povodom rođendana tvrtke uložili vrijeme i trud kako bi uljepšali svakodnevicu onima kojima je to potrebno.

Dom za odgoj djece i mladeži Karlovac je ustanova socijalne skrbi, a korisnici Doma su djeca i mlađe punoljetne osobe. Pored njih, Dom pruža smještaj i djeci azilantima, a Osnovna škola i Dječji vrtić Banija nalaze se u neposrednoj blizini.

Djelatnici tvrtke Tele2, njih dvjestotinjak, su korisnicima ovih ustanova proteklog  vikenda uljepšali prostor koji svakodnevno koriste. Obojene su prostorije, uređen je okoliš a uz to, telekomunikacijska tvrtka je donirala sav materijal koji je korišten u humanitarnoj akciji, ali i dodatnu opremu koja će biti postavljena naknadno, poput novih radijatora i sprava za vježbanje.

Tele2 svoju strategiju poslovanja temelji i na društvenoj odgovornosti vodeći računa o utjecaju koji ostavlja na zajednicu u kojoj djeluje pri svakodnevnom poslovanju.

“Iznimno me veseli činjenica da nastavljamo tradiciju i već peti put slavimo rođendan kompanije na humanitaran način. Kao i svake godine do sada, tako smo se i ove usmjerili na institucije koje su komplementarne s područjima na kojima se temelji i strategija našeg društveno odgovornog poslovanja, poput zaštite djece. Vjerujemo da ovom suradnjom, ali i ostalim aktivnostima u sferi društveno odgovornog poslovanja sustavno pridonosimo ostvarenju mnogih ciljeva održivog razvoja”, rekla je Katarina Fulir, direktorica pravnih i regulatornih poslova, društveno odgovornog poslovanja i sigurnosti Tele2.

“U ime Doma za odgoj Karlovac, njegovih korisnika i djelatnika, želim zahvaliti korporaciji Tele2, što ste nas učinili svojim rođendanskim prioritetom za ovu godinu, i naravno poželjeti vam sretan rođendan i puno godina uspješnog rada na tržištu telekomunikacija, ali i prenijeti poruku da ovaj velikodušan projekt koji ste započeli ima trajnu društvenu vrijednost, i može i treba služiti kao odličan primjer svima“, poručila je ovom prilikom Martina Brajdić Manojlović, prof. socijalni pedagog.

Komentiraj