HINA

Talijani pišu o transferu Modrića u Inter, Španjolci demantiraju

Talijanski mediji sinoć su plasirali senzacionalnu vijest – Inter želi dovesti Luku Modrića i već je stupio u kontakt s njegovim agentom. Inter je u ovom prijelaznom roku doveo niz pojačanja – Nainggolana, Martineza, Politana, Vrsaljka – a dovođenje Luke Modrića, najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji bio bi baš ‘šlag na torti’ uoči sezone u kojoj su ponovno izborili Ligu prvaka.

Sky Sports Italia naveo je kako je kapetan Vatrenih dao načelni pristanak na transfer te da bi klubovi mogli krenuti u pregovore nadolazećih dana. U Interu bi Modrića dočakala prava hrvatska kolonija, jer boje ‘Nerrazzura’ već brane Ivan Perišić i Marcelo Brozović, kojima se priključio i Šime Vrsaljko.

Navode talijanskih medija, pak, opovrgavaju španjolski mediji. Marca, koja je svojevrsni glasnik Real Madrida, piše kako ni Real ni Modrić ne žele prekinuti suradnju i da je transfer u Inter nemoguć.

“Najbolji igrač Svjetskog prvenstva povremeno je znao reći kako želi završiti karijeru u Realu, a Real nikad neće niti ući u pregovore za njega. Njemu je trenutno u mislima utakmica Superkupa Europe protiv Atletica koja se 15. kolovoza igra u Tallinnu”, piše Marca.

Komentiraj