TAKO DOBRO! Aleksandar Stanković Grgi otvorio dušu i podijelio niz intimnih epizoda iz života

Autor:

20.03.2024., Slavonski Brod - Predstavljanje knjige “Depra” autora, novinara i TV voditelja Aleksandra Stankovića u velikoj dvorani Gradske knjiznice. Photo: Ivica Galovic/ PIXSELL/PIXSELL

Ivica Galovic/ PIXSELL/PIXSELL

Krajem travnja 2024. godine na valovima RADIO NACIONALA u emisiji TAKO DOBRO! urednika i voditelja Ljudevita Grgurića – Grge gostovao je ALEKSANDAR STANKOVIĆ koji je veliku medijsku popularnost stekao zahvaljujući svojoj, danas već kultnoj emisiji NEDJELJOM u 2 koja se u programu HRT-a emitira 24 godine.

U svom gostovanju u emisiji TAKO DOBRO! koja je potrajala više od dva sata ALEKSANDAR STANKOVIĆ je otvorio dušu i savim iskreno sa slušateljicama i slušateljima RADIO NACIONALA podijelio niz intimnih i rijetko ispričanih epizoda iz svoga života.

Grga je s Acom započeo razgovor podsjećanjem na susret sa slovenskom predsjednicom Natašom Pirc Musar koja je u njegovom serijalu “VJETAR U KOSI” bila opuštena i simpatično raspjevana gošća. Budući da Aco izuzetno lijepo pjeva, zbog čega je u jednom trenutku čak razmišljao o profesionalnoj pjevačkoj karijeri, Grgu je zanimalo zašto do danas nije nastupio u glazbenom showu HRT-a “ZVIJEZDE PJEVAJU”?

ZAŠTO DO DANAS NIJE NASTUPIO U SHOWU “ZVIJEZDE PJEVAJU”?

Sigurnost i vjeru u sebe Aci je odgojem ugradila njegova samohrana majka, budući je Aci otac preminuo kada je imao samo 13 godina. Aco se složio s konstatacijom da bi i taj izuzetno stresan događaj u njegovom životu mogao biti jedan od razloga njegove bolesti koja je dijagnosticirana kao depresija.

CINIZAM, IRONIJA I SMRT OCA

U jesen 2000. godine na nagovor Dubravka Merlića ondašnjeg urednika Informativnog programa Hrvatske televizije, Aco je pristao voditi emisiju političkog karaktera koju nitko drugi nije htio preuzeti zbog nezahvalnog i za tadašnje televizijske rasporede potpuno šupljeg termina.

Danas je NEDJELJOM U 2 najdugovječniji i najpopularniji hrvatski talk show, koji će uskoro proslaviti brojku od 1000 realiziranih emisija! Naravno, za ovaj jedinstveni uspjeh zaslužna je, osim Ace i njegova
marljiva ekipa, u kojoj posebne zasluge ima bliska suradnica Maja Sever koja se na kratko telefonskim javljanjem uključila u emisiju!

MAJA SEVER 

Aleksandar Stanković je lala, rođen u Vojvodini, točnije u Bačkoj Topoli. Panonski mornar! Bio je to lijep povod da se uz pjesmu na samom kraju emisije Aco i Grga prisjete nikada prežaljenog, legendarnog Panonskog mornara – Đorđa Balaševića. Na žalost, usprkos velikom trudu i želji Balašević nikada nije došao u Acinu emisiju NEDJELJOM
U 2!

Možda je jedan od razloga bila upravo depresija koja se kao i kod Ace, uvukla u misli Đorđa Balaševića!

SJEĆANJE NA PANONSKOG MORNARA ĐORĐA BALAŠEVIĆA

Emisiju u kojoj je gostova ALEKSANDAR STANKOVIĆ možete u cijelosti poslušati i pogledati:

Emisija TAKO DOBRO! urednika i voditelja Ljudevita Grgurića – Grge emitira se uživo svakoga ponedjeljka od 19.00 do 21.00 sata, te reprizira nedjeljom od 12.00 sati na valovima Radio Nacionala.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.