TULSA KING Kaos na snimanju serije, Sylvester Stallone omalovažavao glumce

Autor:

Promo

Agencija Rose Locke Casting iz Atlante bila je angažirana da kroz audicije pronađe glumce starije od 18 godina koji bi glumili u drugoj sezoni hvaljene serije „Tulsa King“ sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi. Međutim, ono što se događalo na snimanju druge sezone postala je tema razgovora sporednih glumaca na privatnoj Facebook stranici.

Stallone i neimenovani redatelj optuženi su da su neke od glumaca koji su dobili male uloge u seriji nazvali “ružnima”, “kadom masti”, a jednom su rekli da je “debeli tip sa štapom”. Upravo je on na Facebooku naveo da ga je „duša zaboljela” kad je čuo da ga se tako opisuje. Uslijed toga, agencija Rose Locke Casting napustila je rad na seriji „Tulsa King“. Navodno im je Stallone rekao da mu dovedu mlade djevojke koje će ga okružiti.

Agencija Rose Locke Casting u nedjelju je na svojoj Facebook stranici objavila da napušta seriju „Tulsa King“. „Željeli smo vam objaviti novosti o događanjima u našem svijetu odabira glumaca. Odlučili smo se razići s ‘Tulsa Kingom’. Završavamo sljedeći tjedan i 12. u mjesecu će biti naš zadnji dan. Sve najbolje želimo onome tko preuzme rad na seriji. Zahvaljujemo svim vama izvrsnim umjetnicima iz pozadine na vašoj kontinuiranoj podršci”.

U zasebnom komentaru koji su podijelili sporedni glumci na privatnoj Facebook stranici, agencija je pozvala svoje klijente da se jave ako su čuli ili doživjeli bilo što na „toksičnom” setu serije „Tulsa King“. Tu poruku, zajedno s pritužbama na Stalloneovo ponašanje, podijelila je u ponedjeljak u tvitu spisateljica Julie Benson, koja nije povezana sa serijom „Tulsa King“.

Izvor blizak seriji rekao je da su tek nedavno saznali za objave na društvenim mrežama i da istražuju slučaj. Optužbe o ponašanju već su kružile među drugim Facebook stranicama za sporedne glumce, poput one koju vodi Dee Dee McDaniel Simmons iz Južne Karoline.

“Nekoliko grupa priča o tome što se dogodilo na snimanju Tulsa Kinga u Atlanti”, napisala je. “Isprva sam se nadala da je to samo glasina koju je pokrenula jedna osoba koja se možda osjećala uznemireno, ali bilo je bezbroj ljudi koji su bili na snimanju i koji su izjavili što su vidjeli, kako su se prema njima ponašali itd. Nažalost, Sly Stallone i ekipa zagorčali su stvari sporednim glumcima i mnogi su rekli da je set bio potpuno neprofesionalan i u totalnom neredu. Iako nisam osobno radila s agencijom Rose Locke & CL Casting…imam veliko poštovanje prema njima jer su se povukli iz projekta.”

Serija „Tulsa King“ prati njujorškog mafijaša Dwighta “The Generala” Manfredija (Stallone), netom nakon što je pušten iz zatvora nakon odsluženih 25 godina i nakon što ga je njegov šef protjerao da otvori radnju u Tulsi, Oklahoma. Shvativši da njegova mafijaška obitelj možda ne radi u njegovom interesu, Dwight polako gradi ekipu od neobičnih likova koji će mu pomoći uspostaviti novo kriminalno carstvo.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.