Objavljeni kandidati za Zlatne maline. Slavni glumac ‘zaradio’ čak 16. nominaciju

Autor:

Lionsgate

Dok se s nestrpljenjem očekuju nominacije za Oscara, objavljene su i one za Zlatnu malinu, najgora postignuća godine. Najviše nominacija dobio je film ‘Plaćenici 4’, njih sedam. Sylvester Stallone nominiran je za najgoru sporednu mušku ulogu, dok je njegova kolegica Megan Fox nominirana za najgoru sporednu žensku ulogu.

Osim ‘Plaćenika’, u utrci za najgori film su ‘Istjerivač đavola: Vjernik’, ‘Meg 2: Put u dubinu’ (Meg 2: The Trench), ‘Shazam! Bijes bogova’ i ‘Winnie The Pooh: Krv i med’.

Autori filma o omiljenom medvjediću Winnie the Poohu iskoristili su istek autorskih prava na Milneovog junaka te likove transformirali u serijske ubojice. Film je nominiran je za najgori film, najgori scenarij i najgoru kopiju, dok su Pooh i Piglet nominirani kao najgori filmski par.

‘Istjerivač đavola: Vjernik’ nije jedini nominirani film s temom egzorcizma. Russell Crowe, dobitnik Oscara, nominiran je za najgoru mušku ulogu za ulogu oca Gabrielea Amortha, svećenika koji je obavio više od 100.000 egzorcizama, u filmu ‘Papin egzorcist’.

Megan Fox je jedina glumica nominirana za dva filma – najgora glumica za ‘Johnny & Clyde’ i najgora sporedna glumica za ‘Plaćenike 4‘. Bila je nominirana za najgoru glumicu i 2022. godine, ali daleko je od apsolutnog rekordera – Stallonea, koji je dobio čak 16. nominaciju za najgoreg glumca.

Zlatne maline, opisane kao “ružni rođaci Oscara“, otkrit će svoje pobjednike dan prije dodjele Oscara u ožujku. O pobjednicima odlučuje više od tisuću članova Zaklade Zlatna malina sa sjedištima u SAD-u i inozemstvu. Postoje devet kategorija, uključujući najgoru režiju, najgori scenarij i najgori prequel/remake/kopiju/sequel.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.