Stallone zadivljen vlastitom karijerom, smatra se posljednjim dinosaurusom

Sylvester Stallone vraća se u središte medijske pažnje s dva filma. Prvi je „Plaćenici 4“ koji u hrvatska kina stiže u četvrtak, 21. rujna, dok će se od 3. studenoga na Netflixu prikazivati dokumentarac „Sly“. Tim povodom Stallone je dao intervju za Entertainment Tonight Canada te je sebe nazvao jednim od posljednjih dinosaurusa u kontekstu diugotrajnosti njegove karijere. Naime, on je jedan od rijetkih zvijezda iz osamdesetih godina prošlog stoljeća koji i danas snima hit filmove a dobro se snašao i na televiziji jer je serija „Tulsa King“ bila hit te je odlučeno da će se snimati druga sezona.

„Ne možeš biti spreman na ovo— dugotrajnost ove karijere je nevjerojatna. Nevjerojatna je jer ne znam koliko dugo još možeš trajati. Društvo se mijenja, komercijalnost u filmu, sve ide tako brzo. Zato je dugotrajnost postala premija“, izjavio je Stallone koji je dodao „Smatram se posljednjim dinosaurusom. Ponosan sam na to. To je nevjerojatno. Prošlo je gotovo 50 godina. Većinu preostalog vremena želim provesti s mojim voljenima“.

U akcijskom filmu „Plaćenici 4“ 77-godišnji Stallone glumi zajedno s Dolphom Lundgrenom a prisjećajući se osamedestih u dokumentarcu „Arnold“ rekao je kako je Arnold Schwarzenegger bio idealni akcijski heroj. „Osamdesete su bile zanimljive jer još nije bio formiran ‘akcijski junak’. Do tada, akcija je bila jurnjava automobilima u filmovima kao što su ‘Bullitt’ i ‘Francuska veza’“, tvrdi Stallone objašnjavajući kako se u to vrijeme sve verbaliziralo. A onda je došlo vrijeme kada su glumci koristili svoje tijelo da bi ispričali priču. „Dijalog nije bio nužan. To sam vidio kao priliku jer to nitko nije radio osim frajera iz Austrije koji nije trebao previše pričati. Bio je superioran. Imao je tijelo. Imao je snagu. To je bio njegov lik“.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner