Horor poharao Zlatne maline, Sylvester Stallone ponovo je među nagrađenima

Autor:

Promo

Tradicionalno, dan prije dodjele Oscara objavljuju se dobitnici Zlatne maline, nagrade za najgora filmska ostvarenja u protekloj godini. I dok će se u nedjelju slaviti filmovi kao što su „Oppenheimer“ i „Barbie“, na 44. po redu dodjeli Zlatnih malina „slavio“ se film „Winnie the Pooh: Krv i med“, horor koji je ove godine pomeo konkurenciju.

„Winnie the Pooh: Krv i med“ osvojio je nagradu za najgori film, najgoreg redatelja, najgori scenarij, najgori filmski par i najgori remake. No, to ne znači da poznati glumci ove godine nisu osvojili ovu nagradu, pa su tako Sylvester Stallone i Megan Fox osvojili nagrade za najgore sporedne uloge u filmu „Plaćenici 4“. Što se tiče najgorih glavnih uloga, Megan Fox je osvojila nagradu za ulogu u filmu „Johnny & Clyde“ a Jon Voight za ulogu u filmu „Mercy”.

Zlatna malina otišla je i u ruke Fran Drescher i to za – iskupljenje. Ona je 1998. godine bila nominirana za Zlatnu malinu ali se ove godine iskupila jer je predvodila prošlogodišnju štrajk glumaca koji je doveo do potpisivanja novog ugovora s velikim filmskim kompanijama po kojem su glumci dobili povoljnije uvjete rada i zarade.

Dodjela Zlatne maline pokrenuta je 1981. godine te su se do sada brojni slavni glumci našli među nominiranima ili osvajačima nagrade. Tako su prošle godine ovu nagradu osvojili Tom Hanks, Jared Leto, Machine Gun Kelly and Andrew Dominik.

Evo i liste svih nagrađenih po kategorijama:

FILM
„Winnie the Pooh: Krv i med“

GLUMAC
Jon Voight / “Mercy”
GLUMICA
Megan Fox / “Johnny & Clyde”
ZLATNA MALINA ZA ISKUPLJENJE
Fran Drescher, predsjednica SAG/AFTRA sindikata
SPOREDNA GLUMICA
Megan Fox / “Plaćenici 4”
SPOREDNI GLUMAC
Sylvester Stallone / „Plaćenici 4“

FILMSKI PAR
Pooh & Piglet u „Winnie the Pooh: Krv i med“
REMAKE, RIP-OFF ili NASTAVAK
„Winnie the Pooh: Krv i med“
REDATELJ
Rhys Frake-Waterfield / „Winnie the Pooh: Krv i med“
SCENARIJ
Rhys Frake-Waterfield / „Winnie the Pooh: Krv i med“

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.