SVE JE NA STOLU! Grmoja: Pozivam DP u antiHDZ koaliciju!

Autor:

17.04.2024., Metkovic - Nositelj liste Mosta za VI. izbornu jedinicu i kandidat Mosta za predsjenika Vlade RH Nikola Grmoja glasovao je na birackom mjestu u Srednjoj skoli Metkovic u Ulici kralja Zvonimira 12.

  Photo: Matko Begovic/PIXSELL

Matko Begovic/PIXSELL

Nikola Grmoja (Most) ponovno je u subotu pozvao Domovinski pokret na razgovore.

“Dobro je znano zašto mi nismo išli s Domovinskim pokretom jer smo tvrdili da će ići s HDZ-om. Evo im prilike da ja nisam bio u pravu kroz cijelo ovo predizborno vrijeme. Pozivam ih na razgovore kako bismo fomirali antiHDZ koaliciju. Sve je na stolu, ništa nije zadano, trebamo razgovarati i vidjeti što se može napraviti, piše HRT.

Ako ne žele izdati birače, ljude koji su im dali povjerenje, onda trebaju sjesti i razgovarati. Sjetimo se što je Plenković o njima govorio uoči izbora, što je govorio o Penavi. Sjetimo se što je sam Domovinski pokret govorio o Plenkoviću, nazivao ga je veleizdajnikom, imali su jumbo plakat gdje kao Plenković sa SDSS-om slavi pad Vukovara, to su jako teške optužbe i sada nakon svega nadam se da neće otrčati u zagrljaj Plenkovića i pokazati da je istina sve što sam tvrdio uoči izbora”, rekao je Grmoja.

HOĆE LI DOMOVINSKI POKRET S HDZ-om Bartulica: ‘Odluka će na kraju biti kod Plenkovića’

“Bez Domovinskog pokreta teško se može doći do većine. Kad čujemo njihov odgovor, onda ćemo vidjeti kakva se većina može stvoriti, barem na godinu dana”, kaže.

“Koliko sam čuo, predsjednik stranke Penava je rekao da su vrata otvorena, nije se složio s Radićem i ostaima da ne treba o tome razgovarati. Mislim da nam je potrebna mudrost”, rekao je Grmoja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Veronica

prije 2 mjeseca

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.