Supermodel Heidi Klum snimila svoj prvi singl uz pomoć Snoop Dogga

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Heidi Klum kontaktirala je američkog repera Snoop Dogga da joj pomogne snimiti njezin prvi singl. U izjavi povodom snimanja prvog singla izjavila je da je oduvijek htjela početi pjevati i ući u svijet glazbe.

“Ja sam velika obožavateljica Snoop Dogga i shvatila sam da moram uspjeti ili propasti. Kontaktirala sam ga u vezi ideje i, na moje iznenađenje i oduševljenje, pozvao me da dođem u njegov studio. Volim ovu pjesmu koja tjera ljude na ples i zabavu, a Snoop mi je pomogao u realizaciji upravo te ideje.”, izjavila je njemačka manekenka.

Pjesma pod nazivom ‘Chai Tea with Heidi’ sadrži Snoopov rap i Heidi koja pjeva refren, koji je preuzet iz singla Roda Stewarta ‘Baby Jane’ iz 1983. godine. Pjesma će se također koristiti kao naslovna glazba za njezinu natjecateljsku reality seriju ‘Germany’s Next Top Model’.

“Kada smo razgovarali o naslovnoj pjesmi za novu sezonu ‘Germany’s Next Top Model’, predložili su mi da bih možda ove godine trebala ja snimiti svoju pjesmu“, ispričala je Heidi Klum i naglasila da voli izazove i ponekad iskočiti iz svoje osobne zone udobnosti, te da je je sve zajedno bilo jedno veliko ostvarenje njezinih snova i da se s vremena na vrijeme mora uštipnuti da si dokaže da ne sanja.

 

Komentiraj