facebook.com

Što milenijalci žele od svojih pametnih telefona?

Milenijalci bez svojih pametnih telefona teško mogu živjeti. Oni su odrasli s tehnologijom u rukama pa je normalno da su mobiteli dio njihove svakodnevne rutine.

Neprestano su u potrazi za boljim značajkama, funkcijama te aplikacijama. Prema istraživanju tvrtke Annaelect, korisnici pametnih telefona u dobi od 19 do 33 imaju prosječno 46 aplikacija, a mjesečno koriste najmanje njih 24.

Jedna od glavnih stvari za koje koriste pametne telefone jest objavljivanje ili dijeljenje slika i videozapisa na društvenim medijima. Za to je, naravno, potrebna vrhunska kamera.

Nokia 7 Plus ima prednju 16 MP i stražnju kameru koja se sastoji od dvije kamere – glavne od 12MP te druge od 13 MP. Druga kamera skuži kao telefoto s 2x optičkim zoomom. Optiku potpisuje poznata njemačka tvrtka Zeiss.

Iz tvrtke Tele2 Hrvatska, uz kratki pregled ovih karakteristika, ističu kako je s ovim novim uređajem moguće snimanje i Bothiea, odnosno istovremeno korištenje prednje i stražnje kamere, slow motion video snima se u full HD kvaliteti, dok je iz izbornika moguće  snimanje uživo za YouTube ili Facebook…

Komentiraj