Stevo Culej opet u posjedu žućkaste kožne torbe pune sočne dokumentacije

”Nestala je moja torba teška 10 kilograma u kojoj se nalazi dokumentacija svega što sam radio u Saboru… Ima u njoj presuda, dokumenata, od UDBA-e…”, rekao je u srijedu popodne novinarima Stevo Culej. U večernjim satima do svoje je torbe ipak došao.

Stevo Culej u večernjim je satima u policijskoj postaji preuzeo torbu za čiju je krađu optužio članicu stranke Živi zid, doznaje Dnevnik.hr.

Živozidaš Tihomir Lukanić na Facebooku je ranije u srijedu napisao da je primio prijetnje nakon što je Stevo Culej zastupnicu Živog zida optužio da mu je ukrala torbu.

Culej je u popodnevnim satima optužio zastupnicu Živoga zida da mu je ukrala torbu. Rekao je da ju je na danu otvorenih vrata iznijela iz sabornice i već 10 dana mu je nije vratila.

”Nestala je moja torba teška 10 kilograma u kojoj se nalazi dokumentacija svega što sam radio u Saboru… Ima u njoj presuda, dokumenata, od UDBA-e vezano za saborske zastupnike, pa dokumenti o Miloradu Pupovcu…”, objasnio je Culej.

Nakon toga glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić kazao je da Živi zid torbu nije ukrao i poručio da na torbi ne piše čija je te da će ju odnijeti na policiju, a kasnije je na Facebooku potvrdio da je to i učinio.

U svojoj je objavio Lukanić napisao da su mu prijetili Stevo Culej i tajnik Sabora. ”Prijetio je i on osobno i tajnik Sabora. Pazite, kaže: ‘Imate pola sata da vratite torbu ili ćete imati posla s krim policijom’. Ma hajde?!”, napisao je Lukanić.

Komentiraj