Pixabay

SPLIT Zbog buke prekinut techno party na otvorenom

Splitska je policija večeras zbog nesnosne buke prekinula techno party “Love Carnival Rave” koji se održava u sklopu Splitskog krnjevala 2016., a započeo je danas u 14 sati na Peristilu i kod Zlatnih vrata, potvrđeno je to večeras u policiji u kojoj kažu da su imali brojne pozive uznemirenih građana koji su tražili da nešto poduzmu.

Techno party u središtu grada, na kojem nastupa 35 DJ-eva iz gotovo cijelog svijeta, nakon ponoći se trebao preseliti u dvoranu na Gripama, no kako su građani cijelo popodne zvali policiju nešto prije 20 sati zabava je prekinuta i već u 21 sat prebačena na Gripe.

Neslužbeno se doznaje da su osim stanara koji žive u palači zbog techno partyja negodovali i konzervatori zbog čega je sam gradonačelnik Ivo Baldasar tražio da se “Love Carnival Rave” umjesto u ponoć na Gripe preseli već u 21 sat.

Organizator “Love Carnival Rave” techno partyja Miljen Chovan potvrdio je da je iz grada upozoren da prije isteka vremena prekine s programom na otvorenom jer su građani uznemireni zbog buke, te je odmah pristao povući se na Gripe.

Komentiraj