Film & glazba
Decoration icon

konji

Snoop Dogg: „Ja se konja bojim!“

Autor:

Petco Partners with Snoop Dogg to Sniff Out ‘Better Quality Pet Care for Less Human Money’

Petco

Slavni reper Snoop Dogg u intervjuu je otkrio da se strašno boji konja iako ne zna koji je tome razlog.

U nedavno objavljenoj podcast epizodi Snoop Doggove serije Double G News snimljenoj još 2020., ali objavljenoj prošli tjedan, slavni reper otvorio se posebnoj gošći Tiffany Haddish te ispričao sve o svom strahu od konja nakon što je ona ispričala kako je nekoć htjela biti uzgajivačica konja.

“Bojim se konja. Cijelo vrijeme ih se bojim. Ne znam zašto ih se jednostavno jeb… bojim. I ozbiljan sam kada ti to govorim. Nikada me niste vidjeli u sceni s konjem. Bio sam u sceni s nojevima, iguanama, svim vrstama sranja. No nikada nije bilo neke scene s konjem. Ne znam zašto“.

Snoop Dogg je istom prilikom objasnio da je njegova supruga nekada imala konja oko tri godine, ali mu se nikada nije približio. “Nisam htio ići upoznati tog seronju, jer se ne zajebavam s konjima. Ali taj konj je bio kao neki njezin duševni mir. Otići jahati konje joj je puno značilo. Tako da razumijem što konj znači ljudima. Možda me netko jednog dana upozna s nekim ždrjebetom. Malim magarcem ili nekim s kim mogu naučiti kako biti u blizini tih jeb… konja“

 

 

OZNAKE: konji, Snoop Dogg, strah

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.