Snima se nova verzija filma „Tjelohranitelj“ u kojem je zasjala Whitney Houston

Gotovo 30 godina nakon prikazivanja filma ‘Tjelohranitelj’ Warner Bros. Pictures sprema snimanje nove verzije filma.

Variety je izvijestio da će scenarij za novu verziju filma ‘Tjelohranitelj’ napisati dramaturg Matthew López – najpoznatiji po kazališnoj predstavi ‘The Inheritance’ iz 2018. godine. To će ujedno biti i prvi Lópezov scenarij za film, koji je prethodno pisao isključivo za kazalište.

Vijest o njegovoj verziji filma iz 1992. godine u kojem Whitney Houston glumi pop pjevačicu Rachel Marron, a Kevin Costner je njezin tjelohranitelj, dolazi nakon što je López u listopadu 2020. godine potpisao ugovor za Amazon Studios

Iako još nema službenih objava, Variety je izvijestio o umiješanosti Lawrencea Kasdana, koji je napisao i koproducirao originalni film. Kasdan će se pridružiti radu na novoj verziji filma ‘Tjelohranitelj’ u ulozi koproducenta, a pridružuju mu se Dan Lin i Jonathan Eirich. Nick Reynolds također će biti izvršni producent nove verzije filma.

Dan Lin čiji rad kao producenta uključuje franšize ‘Lego Movie’ i ‘Sherlock Holmes’, navodno je vezan uz buduću novu verzija filma ‘Tjelohranitelj’ još od 2011. godine. Projekt je jedan od mnogih s kojima se Lin trenutno bavi, uključujući adaptaciju ‘Lilo & Stitch’ uživo, kao i film ‘Inspector Gadget u akciji’.

Nakon premijere 1992. godine, film ‘Tjelohranitelj’ je postao jedan od filmova s ​​najvećom zaradom svih vremena. Soundtrack filma s kultnom naslovnicom pokojne Whitney Houston za pjesmu ‘I Will Always Love You’ do danas drži rekord za najprodavaniju filmsku glazbu svih vremena.

 

Komentiraj