hina

SMRSKANA ŠKODA Muškarac poginuo u bizarnoj prometnoj nesreći

Velika brzina i neiskustvo vozačice (24) uzrok su stravične nesreće u Virovitici.

Poginuo je muškarac (37), dok su vozačica i njezin zaručnik (30) teško ozlijeđeni

Očevidom prometne nesreće u kojoj je u srijedu oko 13 sati u Virovitici u Aleji maturanata, preminuo je muškarac (37), a vozačica (24) i još jedan muškarac (30) su teško ozlijeđeni, utvrđeno je da je uzrok neiskustvo vozačice i velika brzina, prenosi 24 sata.

Ona je, navode iz policije dolazila Škodom, virovitičkih registarskih oznaka iz Svetog Đurđa i zbog brzine i konfiguracije ceste nakon prijelaza pruge, automobil je „letio“ iznad ceste nekih 25 metara i prilikom ponovnog kontakta s asfaltom, zahvatio rubnik. Potom je prešlo zelenu površinu u dužini od 35 metara i udarilo u odvodni kanal dubine gotovo dva metra.

Škoda, virovitičkih registarskih oznaka je smrskana do neprepoznatljivosti.

Uz vozačicu dvije muške osobe su kolima Hitne prevezene u virovitičku Opću bolnicu. Uz vozačicu dvije muške osobe su kolima Hitne prevezene u virovitičku Opću bolnicu. Uslijed teških ozljeda preminuo je 37-godišnji F. J. V, dok su vozačica i 30-godišnji putnik, Ž. B., koji je i njezin zaručnik, zadržani zbog teških ozljeda. Svi su iz Virovitice.

Ovo je peta ovogodišnja prometna nesreća na području Virovitičko – podravske županije s poginulom osobom. Odnosno druga u kojoj su mladi vozači uzrokovali slijetanje vozila s ceste, u kojem je smrtno stradao putnik u vozilu.

Komentiraj