Službeno: Andrijašević ponovno u Rijeci

Povratnik u redove Rijeke je Franko Andrijašević koji ovaj put dolazi na jednogodišnju posudbu iz Genta. Vijest je potvrdio belgijski klub, a Rijeka nema pravo otkupa ugovora.

“Ako sve prođe u redu potpisat ću za Rijeku na jednu godinu, to je moj bivši klub i riječ je o posudbi. No, još uvijek ćemo vidjeti” – izjavio je ranije 28-godišnji veznjak za belgijski medij.

Andrijašević je Rijeku napustio u srpnju 2017. godine kada je za iznos od nešto više od 4 milijuna eura, kao tada najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti, potpisao za Gent. U Gentu se Andrijašević nije pretjerano naigrao, po dolasku je nastupao u europskim utakmicama, no onda su uslijedile ozljede zbog kojih je od srpnja 2017. do siječnja 2018. upisao svega četiri nastupa. Ukupno je tijekom perioda provedenog u Gentu nastupio u 34 utakmice, postigavši pri tom dva pogotka i dvije asistencije.

U siječnju ove godine poslan je na polugodišnju posudbu u redove belgijskog prvoligaša Waasland Beverena u kojem je bio standardan prvotimac i odigrao 16 utakmica uz učinak od tri pogotka i tri asistencije.

Andrijašević je karijeru počeo u Hajduku, a potom je igrao i u Dugopolju, Dinamu, Lokomotivi i Rijeci s kojom je u sezoni 2016/17 osvojio dvostruku krunu. Za reprezentaciju je u tri nastupa postigao jedan gol.

Komentiraj