Skijalište Sljeme obavijestilo je da su sve staze zbog održavanja ženske i muške utrke Svjetskog skijaškog kupa zatvorene od danas u 16 sati do daljnjeg te su najavili da će o datumu ponovnog otvaranja skijališta za građanstvo obavijestiti naknadno.

Crveni spust na Sljemenu 3. i 4. siječnja 2018. po 12. put će ugostiti najbolje slalomašice, a po 9. put najbolje slalomaše svijeta na utrci Svjetskog kupa.

Za vrijeme Snježne kraljice staze za rekreativno skijanje su zatvorene, a podsjetimo i da će tijekom održavanja utrka Svjetskog skijaškog kupa na zagrebačkom Sljemenu, od ponedjeljka, 1. siječnja, do petka, 5. siječnja 2018. vrijedi privremena organizacija prometa.

Zabranjuje se promet i parkiranje na prilaznoj cesti, od Sljemenske ceste do Tomislavovog doma od 1. siječnja od 6 sati do 5. siječnja do 12 sati, priopćeno je u nedjelju iz zagrebačkog Gradskog ureda za mjesnu samoupravu.

Za sav se promet, osim za vozila s dozvolom (akreditacijom), zatvara Ulica Bliznec i Sljemenska cesta od Ulice Bliznec do Šestinskog lagvića – 3. siječnja od 9 do 19 sati, te 4. siječnja od 10 do 21 sat.

Zatvara se za sav promet, osim za vozila s dozvolom (akreditacijom) i vozila ZET-a, Gračanska cesta i Markuševečka cesta na dijelu od Ulice Bliznec do Ulice Jazbina, 3. siječnja od 9,30 do 19 sati, te 4. siječnja od 9,30 do 19 sati.

Pristup stanarima Gračanske ceste i Podsljemena dozvoljava se samo od Markuševečke ceste.

Brojimo sitno!

Posted by Skijalište Sljeme on 2. siječnja 2018

Komentiraj